nedelja, 17 dec 2017
 
 
AUTO GLAS - Zatamnjivanje auto stakala PDF Štampa El. pošta


Smeta Vam sunce i toplota dok vozite? Zatamnite stakla i ulepšajte Vaš auto!

Aluminium serija Titanium serija
Special serija Basic serija


Tamna stakla čuvaju Vašu privatnost, a zaštitni filteri štite Vas od UV zračenja!

AUTO GLAS SERVIS UGRAĐUJE NAJKVALITETNIJE FOLIJE NA SVETU KOJE PRUŽAJU SLEDEĆE PREDNOSTI


1. Prigušuju jaku sunčevu svetlost i smanjuju toplotu u autu
Vožnja automobilom pri jakoj sunčevoj svetlosti izaziva umor, opterećuje oči i znatno umanjuje koncentraciju vozača. Folije koje se ugrađuju filtriraju toplotu sunčevih zraka i značajno umanjuju moguće zaslepljenje, ali istovremeno propuštaju svetlost, što omogućuje pregledniju i jasniju vožnju. Ugradnjom auto folija utrašnjost automobila će postati svežija i komfornija, što umanjuje potrebu za korišćenjem klima uređaja u automobilu.

2. Filtriraju štetno sunčevo zračenje
Ugrađene folije štite od štetnog delovanja sunca kako vozača tako i auto. Ugrađene folije smanjuju UV zračenje čak do 99,9%, zbog čega se znatno smanjuje verovatnoća nastanka oboljenja usled UV-zračenja.

3. Staklo će postati bezbedno i jako
Postavljanjem sigurnosnih folija na unutrašnju stranu stakla, povećava se čvrstoća stakla, a to omogućava da se i razbijena stakla zadrže na svojim mestima. Time se, u slučaju saobraćajnih nezgoda, smanjuje opasnost od telesnih povreda nastalih rasipanjem sitnih komada stakla.
Zaboravljeni skupoceni predmeti u automobilu ili provale u automobil mogu prouzrokovati ozbiljne probleme. Što je više vremena potrebno provalniku da prodre u unutrašnjost automobila, sve manje mu je primamljivo da izvrši provalu. Sigurnosne folije obezbeđuju nevidljivu zaštitu u slučaju neočekivanih i nepredviđenih događaja.

4. Prozori postaju dopadljiviji
Obojenim folijama koje odbijaju svetlost u prosečnoj meri ili potpunosti ulepšaće se izgled automobila.

5. Pruža se zaštita od znatiželjnih očiju
Neprovidnim, odnosno folijama koje odbijaju dnevnu svetlost, postavljenim na unutrašnju stranu postojećih prozorskih stakala, obezbeđuje se zaštita od znatiželjnih pogleda.

6. Pruža se zaštita od bleđenja
Usled direktnog, jarkog sunčanog sjaja, izbleđuju se mnogi materijali. Pomoću folija za smanjenje bledjenja koje se postavljaju na unutrašnju stranu stakla 99,5% se prigušuje štetno ultravioletno zračenje, a da se svetlost i dalje propušta.

*Svojstva folija variraju za svaki pojedinčni tip folije


POSTUPAK UGRADNJE

Ugradnju folija na stakla automobila je potrebno zakazati telefonom kako bi se obezbedio termin.

Ukoliko vlasnik vozila nije siguran koju nijansu folija želi, može prethodno svratiti u servis kako bi pogledao katalog folija i doneo pravu odluku. Black Glass servis preporučuje zatamnjenje od 80% što odgovara fabrički zatamnjenom staklu.

Ugradnja folija na svim staklima, sem prednjeg vetrobranskog stakla, traje 2-4 sata u zavisnosti od tipa vozila. Nakon ugradnje i detaljne provere stakala, poziva se vlasnik da preuzme vozilo.

GARANCIJA I ODRŽAVANJE

Garancija za zatamnjena stakla je 5 godina uz pravilno održavanje.

Po ugrađivanju folije na vozilo, prozori se ne smeju otvarati dva dana.

Stakla sa unutrašnje strane (gde se i nalaze postavljene folije) ne smeju se prati jakim abrazivnim sredstvima koja nisu predviđena za pranje stakala.
Sve vrste folija sadrže u sebi zaštitu od ogrebotina.

REKLAMACIJE

Auto Glas servis u potpunosti snosi odgovornost i trošak za: za pogrešno postavljene folije, greške pri ugradnji, folije koje su ugrađene tako da ne zadovoljavaju optimalne standarde, kao i štete na vozilu, nastale usled greške, nepažnjom ili krivicom Black Glass servisa.

U slučaju da vlasnik vozila nije zadovoljan izgledom automobila, nijansom folije i slično, za koju se sam odlučio, Auto Glas servis ne može snositi odgovornost. Auto Glas servis može zameniti nijansu ili ukloniti folije i vratiti stakla u prvobitno stanje na trošak vlasnika vozila.

U slučaju da vozilo ima havariju koja eventualno može zasmetati pri zatamnjivanju, vlasnik vozila je dužan da obavesti radnike Auto Glas servisa. Za havarije na vozilu ili lom staklenih površina, nastale usled neispravnosti vozila i slično, Auto Glas ne može snositi odgovornost i trošak. Auto Glas servis može po dogovoru da se odrekne zarade u znak dobre volje i pomogne u rešavanju problema.

Auto Glas servis želi da u potpunosti ispuni očekivanja vlasnika vozila i da u maksimumu svojih sposobnosti izađe u susret svim željama i zahtevima.